Din certificerede SoMe specialist

Mulighederne er mange når det kommer til markedsføring på de sociale medier. Jeg er selv specialiseret og certificeret i annoncering på Facebook og Instagram. Disse medier kan være utrolig effektive hvis du for eksempel ønsker at øge trafik eller konverteringer på din hjemmeside. 

Nå dit mål med en troværdig specialist

Opsætning af Facebook Business Manager

Er du ved at falde bagover når du skal oprette og/eller opsætte din Facebook Business Manager? Det er der ikke noget at sige til. Der er mange indstillinger og funktioner at forholde sig til. Jeg hjælper dig b.la. med at opsætte dine virksomhedsinstillinger, annoncekonto og målgrupper. 

Opsætning af tracking

Det lyder godt nok noget teknisk… Ja, men det er absolut nødvendigt for at få så meget ud af din annoncering som muligt. Jeg hjælper med at oprette og opsætte Facebook pixel, conversion api, verificering af domæne samt automatisk avanceret matching. 

Opsætning af katalog

Jeg vil hjælpe dig med at opsætte et eller flere produktkataloger som med fordel kan benyttes i annonceringen. 

Oprettelse af målgrupper

Formår du ikke at opsætte den rigtige målgruppe vil dine annoncer med stor sandsynlighed ikke præsterer synderligt godt. Jeg hjælper med at oprette brugerdefinerede målgrupper, lookalike samt retargeting. 

Opsætning af kampagner

Bliver du hurtigt forvirret over alle de muligheder Facebook tilbyder ifm. opsætningen af kampagner? Lad mig hjælpe dig med at skabe overblik og stå for at opsætte annoncerne korrekt. 

Måling af resultater

Jeg vil løbende overvåge resultaterne fra de forskellige kampagner og optimere ud fra disse data. 

Hvorfor vælge en freelancer?

Mange erhvervsdrivende vælger selv at stå for deres Facebook og Instagram annoncering for at spare penge. De bruger b.la. meget tid på at sætte sig ind i hvordan man rent praktisk navigerer rundt i business manageren og opsætter annoncer. Det er desværre langt fra alle der formår at få det fulde udbytte ud af annonceringen. Jeg ser for eksempel tit at annoncerne enten er sat helt forkert op eller at vedkommende ikke har opsat tracking på sin hjemmeside. Mestrer du ikke opsætning og vedligeholdelse af annoncerne kommer du til at betale en masse penge til Facebook uden de store resultater. 

Du skal vælge mig som din SoMe specialist fordi jeg har de nødvendige certificeringer og kompetencer til at skabe resultater for din virksomhed. Det vil samtidig spare dig for en masse tid som du kan bruge på andre ting i din forretning. Hos mig får du en kompetent, troværdig og loyal samarbejdspartner der går 110% ind til opgaven. 

Jeg arbejder altid ud fra at levere resultater som kan retfærdiggøre den pris du skal betale til både Facebook og mig. Vurderer jeg at det ikke vil kunne betale sig for din aktuelle case er jeg altid åben og ærlig omkring dette. 

Hvad betaler du for Facebook annoncering?

1

Betaling til Facebook

Består af den del du betaler Facebook for at få vist dine annoncer. 

2

Betaling til mig

Består af den del du betaler til mig for at udarbejde, opsætte og vedligeholde annoncerne. 

Mine priser

Opsætning/klargøring

1495 kr. ekskl. moms

Månedsabonnement

2495 kr. ekskl. moms

Lad mig forklare yderligere...

Opsætning/klargøring

Opsætningspakken er for dig som ønsker struktur og at tingene er sat korrekt op fra start. Her får du opsætning af både Facebook og Instagram profilerne samt Facebook business manageren så alt er klar til at du kan poste opslag samt annoncere. Jeg vil desuden oprette en annoncekonto samt opsætte tracking på din hjemmeside. 

Månedsabonnement

Vælger du mit månedsabonnement kan du trygt overlade Facebook annonceringen til mig. I pakken er der inkluderet grafisk opsætning af 1-2 annoncer pr. måned. Herudover vil jeg stå for at overvåge og analysere resultaterne af annonceringen og foretage nødvendige ændringer. Jeg vil lave 1-2 organiske opslag pr. uge og sørge for at de bliver sendt ud på de rigtige tidspunkter.

Skal vi tage en snak?
    Kontakt mig