mock up

Hvad koster en hjemmeside lavet i WordPress?

Prisen på en ny hjemmeside afhænger som så meget andet af hvor stor en opgave der er tale om. Der er flere forskellige faktorer som påvirker prisen og det vil du kunne læse mere om på denne side. 

Hvilke faktorer påvirker prisen?

Webdesigneren...

Opgaven...

mock up
pris og værdi
pris og værdi

Hvad koster en hjemmeside hos mig?

Prisen på en hjemmeside hos mig er meget individuelt da der oftest  er vidt forskellig behov ift. design, funktioner osv. Når det er sagt ligger jeg i den mid/low prisklasse hvis man kigger på branchen som helhed. Hos mig kan du få en helt standard hjemmeside fra 3000 kr. ekskl. moms og op efter. Er der tale om mere komplekse hjemmesider eller webshops kan prisen være op til 15.000 kr. ekskl. moms. 

Hvilken prisklasse skal du så købe en hjemmeside til?
Ens budget spiller selvfølgelig en væsentlig rolle. Har du et maks. beløb du kan/vil bruge er det selvfølgelig sådan det er. Jeg synes personligt selv at man skal overveje hvilke behov man har, og hvad hjemmesiden skal bruges til. Jeg vil dog i de fleste tilfælde anbefale at få lavet en fuldstændig komplet løsning også selvom det koster en smule mere. Det vil være en god investering for fremtiden og du er sikker på at hjemmesiden spiller og fungerer optimalt. 

FAQ:

Mest stillede
spørgsmål

Hvad koster en hjemmeside?

Hos mig kan du få en hjemmeside fra 3.000 kr. – 15.000 kr. ekskl. moms. 

Er der binding eller andet med småt?

Nej, hos mig er der ingen skjulte gebyrer eller bindinger. Jeg foretrækker gennemsigtighed og transparens. 

Hvordan foregår betalingen?

Betalingen foregår ved en ganske almindelig bankoverførsel. Betalingen kan deles op i flere rater efter aftale. 

Hvilke driftsomkostninger er der ved at have en hjemmeside?

Du skal som minimum betale til webhotel gennem en hostingudbyder som for eksempel Simply eller One

Herudover skal du betale for at have et domænenavn. Det koster omkring 60 kr. om året. 

Ønsker du service og vedligehold på hjemmesiden skal du også tænke dette ind i budgettet. Dette kan du få hos mig for kun 549 kr. mdl. Du kan læse mere omkring min WordPress Serviceaftale

Hvad koster en hjemmeside om måneden?

Du skal betale cirka 50-60 kr. om måneden for et  webhotel hos Simply. Herudover kan du vælge at få en til at opdatere og vedligeholde din hjemmeside. Du kan købe en WordPress Serviceaftale hos mig til kun 549 kr. mdl.