WORDPRESS HJEMMESIDE

Nå i mål med din hjemmeside

Få en optimeret WordPress hjemmeside og løft din forretning til det næste niveau. Jeg står klar til at hjælpe dig i mål.

Skræddersyet og unikt design

Forventningsafstemning

Teknisk stærkt fundament for SEO

Rådgivning fra start til slut

"Mobile first" (responsivt design)

Hastighedsoptimering

Referencer

Jeg har hjulpet mange erhvervsdrivende af både lille og mellemstor karakter med professionel hjemmeside eller webshopudvikling. Du kan se mit tidligere arbejde nedenunder – Jeg håber, du bliver den næste.

mock up
mock up
mock up
mock up

Vælg mellem Basic eller Pro

Det er vigtigt at slå fast at alle priser er individuelle og bliver tilpasset den enkelte løsning. For at du kan få en ide om prisleje kan du tage udgangspunkt i Basic og Pro pakkerne som står fra henholdsvis 2995 kr. og 6495 kr. ekskl. moms.  

WordPress Basic

Velegnet til virksomheder, der ønsker en simpel hjemmeside, der primært fungerer som visitkort.

Fra 2995 kr.

ekskl. moms

WordPress Pro

Velegnet til etablerede virksomheder, der ønsker en professionel hjemmeside, der genererer nye kunder.

Fra 6495 kr.

ekskl. moms

Sådan forløber vores samarbejde

Processen i at få lavet en ny hjemmeside består af 4 forskellige faser. Du vil komme til at skulle være aktiv i fase 1 og 3. Jeg vil blandt i starten stille dig nogle helt generelle spørgsmål som jeg vil lave hjemmesiden ud fra. Igennem processen vil jeg altid fungere som din rådgiver hvis du kommer i tvivl om det mindste. 

Forberedelse og indsamling af indhold

Vi starter med at du fortæller mig alt hvad jeg behøver at vide. Det er alt fra målgruppe og konkurrenter til design og layout. Jeg vil desuden guide dig i hvordan du sender billeder eller video uden kvaliteten forringes. 

Udvikling af hjemmesiden

Nu skal jeg i gang med at designe hjemmeside med udgangspunkt i de ting vi har snakket om i fase 1. Denne fase kan tage alt fra 2-6 uger afhængig af opgavens størrelse.

Feedback og ændringer

Når hjemmesiden er færdig har du 2 feedbackrunder inkluderet i prisen. Her får du lov til at dele alle de ændringer du ønsker der foretages. Som fagperson vil jeg helt sikkert komme til at udfordre dig og stille spørgsmål til rettelserne.  Rettelserne sendes til min mail. 

Test og lancering

Når designet er gennemført og godkendt går jeg i gang med at teste hjemmesiden fra A-B. Jeg sørger at den er tilpasset forskellige devices og fungerer i alle webbrowsere. Til sidst sørger jeg for at man kan finde hjemmesiden på Google. 

FAQ:

Mest stillede
spørgsmål

Hvor lang tid tager det at lave hjemmesiden?

Du skal regne med 2-6 uger. Der er flere ting der har indflydelse på tidsrammen:
– Opgavens omfang
– Dine svartider
– Antallet af “feedbackrunder” i fase 3. 

Ejer du hjemmesiden når den er færdig?

Ja det kan du lige tro du gør. Når hjemmesiden er færdig og overdraget er det 100% din. 

Kan jeg selv vedligeholde hjemmesiden?

Du kan sagtens selv opdatere hjemmesiden med tekst og billeder. Med elementor er det super nemt og intuitivt når først man har prøvet det et par gange.


Hvis du gerne vil være fri for alt det tekniske kan du også lade mig vedligeholde hjemmesiden for dig gennem min WordPress Serviceaftale.

Får jeg webhotel med i prisen?

Nej desværre. Jeg tilbyder ikke hosting som en del af min service. Mange af mine kunder køber som regel deres webhotel igennem simply eller one

Kan du også lave webshops?

Ja det kan jeg i hvert fald. Jeg laver de fleste webshops i Woocommerce. Ønsker du at vide mere om webshops?

Har du brug for at vide mere?

Jeg står klar til at høre om dit næste hjemmesideprojekt og håber du vil kontakte mig hvis du har spørgsmål. Det koster ingenting. 

Scroll til topppen