Webshop

Sælg mere med en toptunet webshop

Vil du gerne sælge dine produkter igennem en webshop så du kan holde åbent på alle tider af døgnet? Hos mig får du en lækker, intuitiv og brugervenlig webshop der ikke går på kompromis med kvaliteten. 

Gennemarbejdede løsninger

Professionel Woocommerce webshop

Hvad er altid med?

Skræddersyet og unikt design

Forventningsafstemning

Teknisk stærkt fundament for SEO

Rådgivning fra start til slut

"Mobile first" (responsivt design)

Oprettelse af produkter

Integration af betalingsmodul

E-mail integration

Astra Pro tema

Vælg mellem Basic eller Pro

Det er vigtigt at slå fast at alle priser er individuelle og bliver tilpasset den enkelte løsning. For at du kan få en ide om prisleje kan du tage udgangspunkt i Basic og Pro pakkerne som står fra henholdsvis 4995 kr. og 8995 kr. ekskl. moms.  

kontakt mig

Woocommerce Basic

Målrettet til dig, der har nogle enkelte produkter og vil godt fra start med din webshop. Denne pakke inkluderer alt det basale, som skal til for at komme i gang.

Fra 4.995 kr.

ekskl. moms

Woocommerce Pro

Målrettet til dig, der har en større produktporteføjle eller som ønsker at starte med en professionel og toptunet webshop.

Fra 8.995 kr.

ekskl. moms

Få hjælp til din nuværende webshop

Måske står du ovenfor en udfordring med din nuværende webshop? Det kunne være konverteringsoptimering eller at du bare gerne have lavet et nyt og lækkert design? Uanset kan du altid kontakte mig for et tilbud.  Det koster ingenting.

Sæt en fagperson bag rattet og glem alt det tekniske

Ved du godt at det er vigtigt at vedligeholde sin hjemmeside løbende? 

Mange nedprioriterer eller glemmer at en hjemmeside konstant skal holdes opdateret og det kan give mange erhvervsdrivende grå hår. Men frygt ej. Jeg tilbyder service på din hjemmeside eller webshop så du kan bruge tiden mere effektivt. 

FAQ:

Mest stillede
spørgsmål

Hvorfor vælge en professionel freelancer?
  • Du skal vælge mig fordi du værdsætter den personlige kontakt og kunderelation. Samarbejdet og kommunikationen mellem os er afgørende for at vi til sidst står med et produkt vi begge kan stå inde for. 
  • Hos mig får du en webdesigner der er fleksibel på både tidsplan og arbejdstider. 
  • Hos mig får du ikke en standard skabelon. Alle hjemmesider er skræddersyet og tilpasset ud fra den indledende samtale. 
Hvad koster en webshop?

Hos mig kan du få en hjemmeside fra 5.000 kr. ekskl. moms. Alle webshop priser er individuelle og bestemmes ud fra omfang og kompleksitet. 

Hvordan finder kunderne min webshop?

En ny og toptunet webshop er ikke meget værd, hvis ingen ser den. Kontinuerligt arbejde med digital markedsføring er rigtig vigtig for at gøre din webshop synlig. 

Hos mig får du altid en webshop som er SEO optimeret ud fra “best practice”. Det betyder dog ikke at du ikke selv skal arbejde med dette efter. SEO er en uendelig proces som løbende skal vedligeholdes. 

Jeg tilbyder også at synliggøre din webshop med Facebook og/eller Instagram annoncering

Kan jeg ikke selv lave en webshop?

Lad mig være ærlig… Det kræver en vis grad af specialiseret viden og teknisk kunnen.

Har du ingen erfaring med at bygge webshops vil jeg anbefale at få en fagperson til at hjælpe dig. Det sparer dig en masse tid som du kan bruge mere fornuftigt. 

Har du brug for at vide mere?

Jeg står klar til at høre om dit næste hjemmesideprojekt og håber du vil kontakte mig hvis du har spørgsmål. Det koster ingenting. 

Scroll til topppen